BLEDI STRAKOSHA MEDIA

Rreth nesh

Bledi Strakosha Media

Bledi Strakosha Media (BSM) është kompania e parë shqiptare e prodhimeve audio-vizuale që realizoi dhe vazhdon të realizojë emisione televizive me teknologjinë 4K Ultra HD në Shqipëri. Prodhuese e shumë emisioneve të veçanta dhe me një përvojë të gjatë në fushën e radios dhe televizionit. Sot realizon gjithashtu një sërë dokumentarësh, videoklipesh, spotesh publicitare, etj.


Bledi Strakosha Media® është markë e regjistruar.

Tirana by drone

Tirana by drone

Shijoni videot që promovojnë Tiranën, kryeqytetin e Shqipërisë, realizuar me dron nga Bledi Strakosha Media me rezolucion mahnitës 4K Ultra HD.

Albania by drone

Albania by drone

Shijoni videot që promovojnë Shqipërinë, realizuar me dron nga Bledi Strakosha Media me rezolucion mahnitës 4K Ultra HD.

Si në Përralla

Si ne Perralla

Një ndër programet më të suksesshme të prodhuara nga Bledi Strakosha Media me rezolucion mahnitës 4K për fëmijët dhe për këdo që ndihet ende fëmijë.

Asclepius

Asclepius

Një emision që sjell në vëmendje kujdesin ndaj shëndetit dhe mirëqenies tonë. Parandalimi, simptomat dhe mënyrat unike të kurimit falë teknologjisë dhe mjekëve të specializuar e të përkushtuar. Mbështetur nga spitalet më të mira në vend.

Intervista VIP

Intervista VIP

Intervista EKSKLUZIVE për BSM me njerëzit më të famshëm e më të rëndësishëm të vendit.

Miku im më i mirë ka 4 putra

Miku im me i mire ka 4 putra

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake me emisionin e parë shqiptar që i dedikohet krejtësisht atyre dhe marrëdhënies tonë me ta.

Makina ime

Makina ime

Një format unik me shumë këshilla të vyera e risi teknologjike që Ju ndihmojnë të zgjidhni makinën Tuaj ideale dhe t'i jepni asaj në mënyrë të kujdesshme. Mbështetur nga prodhuesit më të mëdhenj të makinave.

Receta ime

Receta ime

Shijoni recetat më të shëndetshme e më praktike të kuzhinierëve më të zotë në Shqipëri. "Receta ime" është formati TV më i ri i realizuar nga Bledi Strakosha Media me teknologjinë më të fundit 4K Ultra High Definition. Mbështetur nga restorantet e resortet më të mira në vend.

BSM Fitness Show

BSM Fitness show

Një program ritmik që ju mundëson të kryeni ushtrimet më të vlefshme për të qenë gjithnjë në formë.

Realizuar në bashkëpunim me instruktorët më me përvojë e me palestrat më të mira në vend.

Teknologjia jonë audio-vizuale - Spot

Na kontaktoni

BS MEDIA GROUP