Asclepius

Asclepius

Një emision që sjell në vëmendje kujdesin ndaj shëndetit dhe mirëqenies tonë. Parandalimi, simptomat dhe mënyrat unike të kurimit falë teknologjisë dhe mjekëve të specializuar e të përkushtuar. Mbështetur nga spitalet më të mira në vend.

Asclepius 1 - Risitë e kurimit në Spitalin Hygeia

Asclepius 2 - Urgjenca në Spitalin Hygeia dhe si të veprojmë

Asclepius 3 - Kirurgjia Rikonstruktive & Trajtimet Estetike

Trajtimi i lëkurës me Lazer Fraxel CO2