Miku im më i mirë ka 4 putra

Miku im më i mirë ka 4 putra

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake me emisionin e parë shqiptar që i dedikohet krejtësisht atyre dhe marrëdhënies tonë me ta.

Miku im më i mirë ka 4 putra - 1

Miku im më i mirë ka 4 putra - 2

Miku im më i mirë ka 4 putra - 3

Miku im më i mirë - 1

Miku im më i mirë - 2

Miku im më i mirë - 3

Miku im më i mirë - 4

Miku im më i mirë - 5

Mos i braktisni kafshët shtëpiake

Bëhuni qytetarë të përgjegjshëm

Kafshët shtëpiake duan përkushtim të përhershëm

Sterilizojini kafshët shtëpiake

A ëndërrojnë qentë?!

Përse lehin qentë?!

Si shohin dhe si dëgjojnë qentë?!

A munden qentë të nuhasin kancerin?!

Oksitoksina te qentë

Qentë mëngjarashë

"Miku im më i mirë ka 4 putra" - Spot