Si në Përralla

Si ne perralla

Një ndër programet më të suksesshme të prodhuara nga Bledi Strakosha Media me rezolucion mahnitës 4K për fëmijët dhe për këdo që ndihet ende fëmijë.

Liza në botën e çudirave

Rrëfyer nga këngëtarja: Irma Libohova

E bukura dhe bisha

Rrëfyer nga aktorja: Justina Aliaj

Sirena e vogël

Rrëfyer nga moderatori dhe producenti: Ledion Liço

Rapunzeli

Rrëfyer nga moderatorja dhe regjisorja: Ketrin Gjoça

Gishtëza

Rrëfyer nga prezantuesja: Silvana Braçe

Rosaku i shëmtuar

Rrëfyer nga aktorja: Egla Ceno

Shitësja e vogël e shkrepëseve

Rrëfyer nga gazetari: Agim Xheka

Borëbardha dhe 7 xhuxhat

Rrëfyer nga moderatorja: Floriana Garo

Princi i lumtur

Rrëfyer nga moderatorja: Suela Demiri

Muzikantët e Bremenit

Rrëfyer nga aktorja dhe regjisorja: Eni Jani-Fuga

Bukuroshja e fjetur

Rrëfyer nga moderatorja: Hygerta Sako

Rrobat e reja të mbretit

Rrëfyer nga aktori: Vasjan Lami

Hanseli dhe Greteli

Rrëfyer nga aktorja: Shegushe Bebeti

Ushtari trim prej plumbi

Rrëfyer nga moderatorja: Hueyda El Saied

Piter Pani

Rrëfyer nga balerina: Enada Hoxha

Kësulëkuqja

Rrëfyer nga moderatorja: Aulona Minga

Hirushja

Rrëfyer nga aktorja: Ermonela Alikaj

Maçoku me çizme

Rrëfyer nga gazetari: Roland Roshi

Aladini dhe llampa magjike

Rrëfyer nga gazetarja: Daniela Kostandini

Princi bretk

Rrëfyer nga publicistja: Alba Malltezi

Tre derrkucët

Rrëfyer nga pedagogia: Fatjona Hysi

"Si në Përralla" - Spot