Bledi Strakosha Media® (BSM) është kompania e parë shqiptare e prodhimeve audio-vizuale që realizoi dhe vazhdon të realizojë emisione televizive me teknologjinë 4K Ultra HD në Shqipëri. Në këtë galeri fotosh, mund të shihni disa prej pajisjeve tona.

Teknologjia jonë audio-vizuale - Spot

BS MEDIA GROUP